26 Ağustos 2013 Pazartesi

Bir Bahar Akşamı

Kışın ev oturmaları son derece keyiflidir. Yazın eve girmeyen insanlar kış aylarında evcimen kişiler olup çıkarlar. Çünkü kış aylarında genellikle hava şartları dışarı çıkmayı olanaklı kılmaz. Böyle durumlarda evlerde toplanılır ve hoş sohbetler edilir. Ev oturmaları herkese çok keyif verir. Güzel bir şarap alındığında ve yanına da bir peynir tabağı hazırlandığında tüm arkadaşlarınızla tadına doyulmaz bir gece yaşayabilirsiniz. 


Galata'da yer alan Sensus Şarap Evi size kendinizi evinizde gibi hissettiriyor. Eğer ev oturmalarından sıkılıyorsanız Sensus'a gidip çok kaliteli şaraplar içerek, peynir tabaklarının tadına bakabilirsiniz. Sensuz fiyat olarak da son derece uygun. Yerli şarapların sunulduğu Sensus hem kalitesiyle hem de ambiansıyla sizi kendisine hayran bırakacak. 


Sensus'a gidip lezzetli bir makarna yememek de olmaz. Çok lezzetli ve özel soslarla yapılan makarnalar şarabın yanında oldukça güzel oluyor. Şarap içmek kendi içinde biraz romantizmi de barındırıyor. Eğer şarabınızı sevgilinizle içiyorsanız Sensuz tam size göre bir yer. Köşeli masaların yanı sıra yuvarlak masaları da olan Sensus, hoşça vakit geçirmek isteyenlerin ilk adreslerinden biri. 

Galata'nın kendine has havasına kapılmak için şarabın verdiği sarhoşlukla caddelerde yürüyebilirsiniz. Tarihi binalar arasında dolaşırken iyi ki dışarı çıkmışım diyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder