15 Ağustos 2013 Perşembe

Kolalı Gömlek ve Kol Düğmeleri

''Kol düğmesi birçok kişi için çok önemli bir aksesuardır. Gömlek giyen beyler kol düğmelerine ayrı bir özen gösterirler. Ütülü ve şık bir gömleğin tek eksiği kol düğmesidir. Eksik kalan bu parçayı tamamlamak için kol düğmesi şarttır. Kol düğmeleri oldukça fazla çeşide sahip. Gümüş, bronz ve taşlı seçenekleriyle sizi de etkisi altına alacak bu kol düğmeleri oldukça şık ve zarif.
Taşlı Kol Düğmesi
Taşlı Kol Düğmesi
Beyler kadar bayanlar da kol düğmesi kullanmayı severler. Şık bir gömleğe taşlı bir kol düğmesi takarak, zarif bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Taşlı kol düğmeleri dikkat çekici oldukları kadar, ışıltılarıyla da size hoş bir hava katarlar. Eşinize kol düğmesi hediye edecekseniz kıyafetinin rengine ve modeline uygun bir kol düğmesi almaya özen göstermelisiniz. İş kıyafetlerine en uygun kol düğmesi siyah taşlı kol düğmesidir. Takım elbiselerle oldukça iyi bir uyum yakalar.
Nazar İğnesi
Nazar İğnesi
Eğer bebeği yeni doğan birini ziyarete gidecekseniz alabileceğiniz en uygun hediye hiç şüphesiz nazar iğnesidir. Nazar iğnesine taktığınız bir mavi boncuk hem annenin hem de bebeğin çok hoşuna gidecek. Altın nazar iğnesi kalp şeklinde olabildiği gibi uğur böceği, yunus vb. çeşitlere de sahiptir. Nazar iğnelerinin nazardan koruyucu özelliği sayesinde bebeğin manevi olarak güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Yeni doğum yapmış anne için de hoş sürprizler yapmayı unutmayın.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder