15 Ekim 2014 Çarşamba

Yaşam Alanlarınızı Kişiselleştirecek İp Uçları

Dünyanın en güzel mobilyalarına sahip de olsanız, yaşam alanınızı kişiselleştirmediğiniz müddetçe sıcak bir görünüm elde edemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Çünkü yaşadığınız ev sizi yansıttığı müddetçe gerçekten size ait görünebilir. İşte bu nedenle yaşam alanlarınıza kişisel zevklerinizi yansıtan ufak ayrıntılar eklemelisiniz. Peki dekorasyon stilinizi güzelleştirecek, yaşam alanınıza renk katacak bu düşünceyi nasıl uygulamaya çevirebilirsiniz? İşte birkaç ufak öneri...

  • Bir kitap kurdu musunuz? O halde hemen kendinize dekoratif raf modellerini kullanarak harika bir kitaplık oluşturun. Yeni kitaplığınızın uygun köşelerine de renkli mumluklar yerleştirerek hoş bir görünüm elde edin. 
  • Makyaj yapmayı çok mu seviyorsunuz? İşte size harika bir öneri! Öncelikle tüm makyaj koleksiyonunuzu yerleştirebileceğiniz bol çekmeceli bir makyaj masası alın. Sonra da makyaj masanızın yerleştirildiği duvara dekoratif aynalar kullanarak bir kolaj yapın. Farklı açılardan kendinizi görmek sizin de hoşunuza gitmez miydi?
  • Kanepenizin sıradan görüntüsünden mi sıkıldınız? O halde hemen renkli dekoratif yastık modelleri satın alın ve yaşam alanınıza çarpıcı bir görünüm kazandırın. Böylece evinize geldiğinizde çok daha etkileyici bir dinlenme alanıyla karşılaşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. 
  • Oturma odanıza bir anı köşesi yapmaya ne dersiniz? Bunun için dekoratif bir rafa ailenizle ve sevdiklerinizle çektirdiğiniz güzel fotoğrafları koyun. Rengarenk çerçevelerle dolu bu anı köşesini de minik biblolarla tamamlayın. 
  • Siz de çiçeklerin büyüsüne inananlardan mısınız? O antre dekorasyonunuzu yaparken yapma çiçeklerden faydalanmayı unutmayın. Ayrıca sadece size özel bir kapı plakası da tasarlayarak evinize gelen misafirlere ne kadar özel bir yere geldiklerini hissettirebilirsiniz. 
  • Mutfağınıza renk katmak için duvarınızdaki uygun bir boşluğa duvar stickerı yapıştırarak farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunun için özellikle kuş desenlerinin son derece şık olduğunu söyleyebiliriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder