17 Aralık 2014 Çarşamba

Tasarımcının Evi'nde Dekorasyon Dersleri...

İyi veya şık dekorasyon demek, evin her yanını pahalı mobilyalarla donatmak demek değildir. İşte bu nedenle ev dekorasyonunuzu gerçekleştirirken maddi imkanlarınız çerçevesinde seçim yapmaya ve elbette bu seçimlerin de uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde belirli bir dekorasyon stiline sağdık kalmadığınız için son derece uyumsuz görünümler elde ederek evinizin kötü bir görünüme sahip olmasına neden olabilirsiniz.

Esasında dekorasyon için biraz hayal gücünden, biraz da renklerin cazibesinden yararlanmakla çoğu zaman başarılı sonuçlar elde edilebilir. Örneğin ufak banyonuzu hoş bir dekoratif ayna yardımı ile olduğundan daha geniş gösterebilir, çocuk ve genç odasının duvarlarını da eğlenceli duvar sticker modelleri ile süsleyerek renklendirebilirsiniz. Ayrıca çeşitli ev dekorasyon sitelerinden tavsiyeler alarak bunları uygulamaya çalışabilirsiniz. Bu noktada özellikle Tasarımcının Evi isimli bloğun bir hayli başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Tasarımcının Evi bloğunun sahibesi, her zevke uygun dekorasyon fikirleri ile okuyucularının karşısına çıkıyor. Böylece farklı dekorasyon yaklaşımlarını öğrenmemizi, hangi dekorasyon stilinde ne tür renklerin ve desenlerin kullanılması gerektiğini örneklerle açıklayarak ev dekorasyon sürecini daha anlaşılabilir kılmayı başarıyor. Ayrıca dekorasyonda renklerin kullanımı, dekoratif objelerin seçimi ve yerleştirilmesi gibi önemli konularda da okuyucularına yol göstermeyi başarıyor.

Eğer siz de ev dekorasyon sürecinde farklı yaklaşımları denemekten çekinmiyorsanız, mutlaka Tasarımcının Evi'ni bir ziyaret edin derim.

Dekorasyon: http://www.evidea.com/ev-dekorasyon/c/7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder