8 Ocak 2015 Perşembe

Mutfağınızın Güzellik Sırrı

Son dönemde hanımlar mutfaklarını çok daha güzel bir hale getirmek için modern tasarıma sahip ürünleri kullanıyorlar. Özellikle ankastre set tercihlerinde bu çok fazla öne çıkıyor. Mutfak tasarımlarında siyah rengin hakim olduğu ankastre set modellerini kullanan hanımların sayısı yaklaşık 5 yıl önce neredeyse yokken, günümüzde tüm mutfaklarda kullanılan tüm ankastre set modelleri siyaha dönmüş durumda. Vaktinin büyük bir bölümünü mutfakta geçiren hanımlar için mutfağın nasıl bir görünüşe sahip olduğu doğal olarak çok önemlidir. Mutfaktaki en önemli eşyalardan birisi olan ankastre setler de bundan dolayı iyi seçilmelidir. Çünkü bu eşyaların mutfaktaki etkisi çok büyük olacaktır.



Set üstü ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre set modellerinde set üstü cam ocak kullanımı çok daha yaygınlaşmaktadır. Son dönemde trend olan bu set üstü cam ocak modelleri, ısıya karşı dayanıklı camdan yapıldığı için ocağın sıcaklığı ile hiçbir şekilde kırılmaz ya da çatlamaz. Bunun dışında diğer bir ankastre set ürünü olan davlumbazlarda ise genellikle duvar tipi olan modeller tercih edilmektedir. Ayrıca tüm bu ankastre set ürünlerinde eskisi gibi kollu ya da çevirmeli olan modelleri değil, dijital ekranlı ve göstergeli ürünler tercih edilmektedir. Hatta bazı ankastre set modelleri uzaktan akıllı telefonlar aracılığıyla kontrol edilebilmekte ve yerinizden kalkmadan ya da evinizde değilken dahi ankastre set üstü ocak modelini açıp, kapatabilir ve yemeğinizi daha eve gelmeden ısıtabilirsiniz.


Ankastre set fiyatları, genel olarak aynı olsa da, bazı modellerin kullanılan malzeme ve marka farkından dolayı fiyatları çok daha yüksek olabilmektedir. Bunun dışında ortalama bir ankastre setin fiyatı bin lira ile bin 100 lira arasında değişiklik göstermektedir. Mutfağınıza yeni bir ankastre set almak istiyorsanız, bu fiyat aralığındaki ürünler işinize yarayacaktır. Bazı ek özellikleri isterseniz, tabii ki fiyatta ona uygun olarak yükselmektedir. Mutfağınızı ve doğal olarak evinizi güzelleştirmede çok büyük bir paya sahip olan ankastre set modelini tercih ederken bunlara dikkat etmenizde fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder